top of page
DIN IDÉ - VÅR ANIMATION
 

Vi levererar:

Animerad kortfilm 60 sekunder

Manus, ljud & animering

Leverans inom 7 arbetsdagar

Vi levererar:

Animerad kortfilm 60 sekunder

Manus, ljud & animering

Leverans inom 7 arbetsdagar

59%

Enligt Forbes Insight, är 59% av ledande befattningshavare mer intresserade av video än text

64%

Det är 64% mer sannolikt att webbplatsbesökare väljer att köpa en produkt efter att de tittat på en video om produkten

80%

Enligt Online Publishers Association, minns 80% besökarna en reklamfilm de sett på hemsidan i hela 30 dagar.

Öka din försäljning med en animerad kortfilm

Studier visar att 85% av deltagarna var mer köpbenägna när produkten presenterades av en animerad kortfilm, jämfört med en beskrivande text. Text går att tolka på många olika sätt, en animerad kortfilm förklarar nyttan och de grundläggande funktionerna av en produkt eller tjänst. Människor får en bättre förståelse för en produkt eller tjänst när de ser och hör någon förklara det. En animerad kortfilm hjälper dig att kommunicera med dina potentiella kunder genom att förklara vad din verksamhet kan göra för dem och varför de ska välja dig framför andra konkurrerande företag.

Vad säger våra kunder?

Bra jobbat och tack för ert arbete!

       - Cristian, Compare-IT

Smidiga att jobba med och levererar

snygga animationsfilmer till bra pris.

Vi är mycket nöjda, stort tack!

- Alexander, OD Redovisning

Beställningen gick bra, smidig och snabb leverans - David, Tuppreklam

Omdömen

VÅRA TJÄNSTER

WHITEBOARD ANIMATION

ANIMATION 2D

2D AVANCERAD

3 495KR

WHITEBOARD ANIMATION

Whiteboard animationen är perfekt för dig med en stram budget men som fortfarande vill använda dig av alla fördelarna med en reklamfilm. Vi på Animeramera vet att det kan dyka upp situationer som snabbt behöver en lösning, denna tjänst är till för er. Det förmånliga priset med den snabba leveransen gör den till ett bra val. Videon tar era kunder med storm, integrationen kombinerat med enkelheten gör att budskapet som lyfts fram i videon når ut och sätter permanenta avtryck hos kunden.

 ANIMATION 2D

Det är nu det blir riktigt spännande. Vi ger ditt varumärke liv! Animerade kortfilmer är inte något som bara väcker uppmärksamhet hos barn, utan väcker uppmärksamhet hos alla kundgrupper. Animationen fångar tittarens uppmärksamhet samt ger kunden en knuff i riktningen mot ett köpbeslut. En video på en minut möjliggör att kunden kan hålla fokuset uppe. I Animation 2D är animationerna delvis från vårt bibliotek, för att hålla nere kostnaden för produktionen. 

5 995KR

10 995KR

2D AVANCERAD

I Animation 2D avancerad finns möjlighet att påverka detaljerna i filmen, skapa en miljö eller karaktär som tittaren känner igen. Detta är det mest avancerade man kan göra inom 2D. Alla Animerameras videor är runt en minut. Vi anser att en video på en minut är optimalt för att förklara en tjänst eller service samt för att skapa förståelse och lämna ett permanent intryck. Endast kreativiteten sätter gränserna.

Tjänster

Nytt projekt?

Berätta,vi lyssnar

Vad har våra kunder gemensamt?

De började med ett samtal!

070-8319203

Tack, vi hör av oss inom 12 timmar!

Pris

Medarbetare

Kundkontakt

 Niklas

Ekonomi

Catherine

Animation

Mikael

Animation

Jonas

Kundkontakt

Robin

Kundkontakt

Kim

Ljud - Kvinna

Alexandra

Ljud - Man

 Archer

CONTACT
Om oss

VÅR HISTORIA

Hej, och välkommen till oss på Animeramera. 
Vi är ett litet företag där vi fokuserar helhjärtat på det vi älskar och är bra på. Vi hjälper dig som företagare att visualisera ditt budskap. Någonting vi själva hade svårt att lyfta fram när vi startade vår verksamhet inom försäljning. Vi letade då efter möjligheter att synas på sociala medier samt på forum, men upptäckte att marknadsföring kostar mer än det behöver göra. Vi hittade flera svenska företag som använder sig av skräddarsydda kortfilmer, som fångade vårt intresse. De syns bra, och fick vår uppmärksamhet. Vi upptäckte dock att det var väldigt dyrt att beställa en egen animerad film. Vi bestämde oss för att ändra på det, eftersom vi vill sprida möjligheten att marknadsföra sig med hjälp av en unik kortfilm.

"Hur är det möjligt, hur arbetar ni?"Vi har satt ihop ett team av duktiga animerare som har lång erfarenhet inom animering och design. Vi använder nya program som gör att animeringen blir effektivare än tidigare. Vi har även nära samarbete med några av Sveriges mest professionella speakers som ljudsätter din film, och gör filmen unik till ditt företag. Gemensamt med dig som kund går vi sedan igenom filmen för att säkerställa att du blir 100% nöjd med resultatet.
 
Välkommen att kontakta oss, lyft fram budskapet i din produkt eller tjänst idag.
/ Från oss på Animeramera.se

Kontakta oss

Tack, vi svarar inom 12h.

Ragnagatan 6

195 52 Märsta

8-17 mån-fre

070-8319203

bottom of page